El Documental del Mes a Calafell i Tarragona: "Fe i llibertat"

Oci en català > Cinema en català

Projecció del Documental del mes: Fe i llibertat. Què passa quan un amor prohibit floreix en un convent de clausura? Com s'encaixa una crisi d'identitat en una vida devota? Dues joves monges ens narren en primera persona la seva història d'amor en comú. Viuen en dos convents separats a Croàcia, però els espais que un cop van considerar refugis espirituals resulten més terrenals del que s'esperaven. Desil·lusionades amb l'Església i els abusos dins la institució, plenes de contradiccions i impulsades pel seu amor, prenen la decisió més difícil de la seva vida: abandonar el convent i començar una nova vida juntes. Un documental intimista que segueix la vida de dues dones que busquen l'equilibri entre la seva orientació sexual i la seva fe per lluitar per una relació que la societat croata i les comunitats religioses no accepten. Una història valenta sobre la recerca de la veritable identitat i la llibertat.

  • Calafell, en línia del 14 al 28 de maig al web de l'Ajuntament, i presencialment el 17 de maig a les 19.00 h, al Celler de Cal Bolavà (av. de la Generalitat, 1)
  • Tarragona, virtualment del 20 de maig al 3 de juny al web de la Biblioteca Pública (cal omplir aquest formulari per rebre l'enllaç i el codi per accedir-hi), i presencialment el 31 de maig a les 19.00 h al Departament de Cultura de la Generalitat (Major, 14)

2021

71 min.

Croàcia

Serbocroat

Subtítols: català i castellà

Calafell i Tarragona

A les 19.00 h

Enllaços relacionats

Vols compartir aquest acte?