El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona (delegació de l'Eixample) i l'Oficina de Promoció Econòmica del districte volen fomentar l'ús de la llengua catalana i donar a conèixer els comerços del districte amb el concurs de microrelats 'Comerç a l'Eixample'.

El CNL de Barcelona convida la ciutadania en general a participar d'aquest concurs de microrelats, que consisteix justament a escriure relats breus en català que tinguin com a escenari o protagonista un comerç real de l'Eixample, que s'haurà d'esmentar. Les publicacions hauran de ser inèdites i tenir una llargada màxima de 200 paraules.

El termini de presentació dels treballs serà de l'1 al 31 de maig.

Entre tots els participants, se seleccionaran els millors microrelats segons criteris de qualitat lingüística i originalitat argumental. Es donaran un total de cinc premis i la data de lliurament tindrà lloc el 22 de juny de 2022 al Centre Cívic Casa Elizalde.

El concurs de microrelats està organitzat pel CNL de Barcelona (delegació de l'Eixample) i l'Oficina de Promoció Econòmica del Districte, compta amb el patrocini del Teatre Nacional de Catalunya, la llibreria Ara Llibres, l'ICUB i l'Auditori, i la col·laboració dels eixos comercials del districte.

Podeu enviar els vostres microrelats a eixample(ELIMINAR)@cpnl.cat o bé omplir aquest formulari de participació.

Barcelona

Vols compartir aquest acte?