El Documental del Mes a Tarragona: "Curvy Crew"

Oci en català > Cinema en català

Projecció del Documental del mes: Curvy Crew. La primera vegada que Christa va pujar al Kilimanjaro (Tanzània) va ser el més difícil que havia fet mai: se sentia fora de lloc, massa lenta i, en definitiva, massa grassa. En aquell moment no va aconseguir arribar al cim. Anys després va decidir acabar el que havia començat. Aquesta vegada acompanyada d'un grup de vint dones de talla gran decidides a conquistar el cim d'Àfrica. A totes, sempre se'ls ha dit que el seu cos les limita i que pujar muntanyes no està fet per a elles. Amb aquesta història plena de sororitat , les autoproclamades Curvy Kili Crew s'enfrontaran a un repte que a elles mateixes els sembla impossible d'aconseguir. Aquest és un documental que trenca amb els estereotips i posa davant d'un mirall la pressió social i el repte de l'autoacceptació que pateixen les persones amb un cos no normatiu a través d'entrevistes íntimes i dosis d'humor.

29 de març: projecció presencial als Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat, c/ Major, 14, Tarragona

del 18 de març a l’1 d'abril: projecció en línia. Cal omplir aquest formulari per rebre l'enllaç i el codi per accedir-hi.

2021

90 min.

Estats Units

Anglès

Subtítols: català i castellà

Serveis territorials de Cultura (c/ Major, 14) / i també en línia
Tarragona

A les 19.00 h

Enllaços relacionats

Vols compartir aquest acte?