Desena edició de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil" 2022

Difusió, Ús professional > Accions de sensibilització > Empresa

Com cada any, arriba el mes d’abril i des del CNL d’Osona posem als aparadors de les botigues de la comarca els cartells de la campanya “A l’abril cada paraula val per mil”.

En aquesta novena edició de la campanya- que es fa amb continuïtat des del 2013- es volen exposar als comerços d’Osona 30 cartells diferents amb paraules que potser ja no es diuen tant, amb la intenció de fer-les reviure, de tornar-les a dir, de tornar-les a escriure i de tornar-les a sentir. En el mateix cartell podreu jugar a descobrir quina de les tres opcions que us proposa és la que correspon al significat de la paraula.

De l’11 al 30 d’abril, a més, podeu participar en el concurs per endevinar el significat de les 30 paraules. Per poder-hi participar només heu d’accedir al blog “A l’abril cada paraula val per mil” on trobareu el formulari per poder-hi respondre directament o bé la butlleta del concurs que, si ho voleu, podeu imprimir i portar a qualsevol de les oficines de català d’Osona.

Tota la informació, premis, bases del concurs, etc., la trobareu al blog “A l’abril cada paraula val per mil”. I també cada dia podreu veure un cartell publicat tant al nostre blog Ets i uts – apartat “A l’abril cada paraula val per mil” com a les xarxes socials del CNL d’Osona:

Instagram: @cnlosona

Twitter: @cpnlosona

Facebook: @cnlosona

c/ del Pla de Balenyà, 30-32
Vic

Vols compartir aquest acte?