Concurs #enamoram2022

CPNL > Celebracions > Sant Jordi

El CNL de Barcelona convida la ciutadania en general i també els seus alumnes a participar al concurs #enamoram2022, que consisteix a elaborar declaracions d'amor en format escrit, de vídeo o d'àudio de l’11 al 24 d'abril, amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Les declaracions d'amor es podran publicar a les xarxes socials Instagram, Twitter o Facebook amb les etiquetes #enamoram2022 i #SantJordiCPNL. Les publicacions que no continguin l'etiqueta #enamoram2022 no seran acceptades per participar al concurs.

Les publicacions de text tindran una llargada màxima de 140 caràcters i les de vídeo i d'àudio, una durada màxima de 60 segons. Els textos podran anar acompanyats d'una imatge.

Entre tots els participants, se seleccionaran les millors declaracions d'amor, segons criteris literaris, estètics i creatius. El 29 d'abril s'anunciaran els guanyadors en les següents categories:

  • Declaració més original
  • Declaració més divertida
  • Declaració més emotiva

Els premis estan patrocinats per Capsa regal - Fent País (fentpais.cat), Barcelona Llibres, Eix Comercial Sants - les Corts, Festival Cruïlla i Productes de la Terra

Bases del concurs

Virtual

Vols compartir aquest acte?