25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies

RSS

 • Al CNL d'Osona fem dictats sobre Pompeu Fabra

  Al CNL d'Osona fem dictats sobre Pompeu Fabra

  Dimarts 20 de febrer, amb motiu del 150è aniversari del naixement de Pompeu Fabra, al CNL d'Osona s'han fet dictats que tractaven sobre diversos aspectes de la vida de Fabra. L'activitat s'ha fet des de les oficines de Vic, Manlleu i Torelló.

 • Curs de català a l'empresa Gepork

  Curs de català a l'empresa Gepork

  Divendres 16 de febrer es va iniciar un curs de català a l'empresa Gepork de les Masies de Roda. Aquest curs s'impartirà cada divendres fins al 23 de març i tractarà sobre diversos aspectes gramaticals per ajudar els treballadors a millorar la qualitat de les comunicacions. En la primera sessió es va fer la presentació del recurs Optimot.

 • El VxL a l'Escola d'Adults de Vic CFA Montseny

  El VxL a l'Escola d'Adults de Vic CFA Montseny

  Dimecres, dia 15 les dinamitzadores del VxL d'Osona van anar a l'Escola d'Adults CFA Montseny de Vic a presentar el programa als alumnes. La presentació anava dirigida a possibles aprenents i va reunir unes quaranta persones. Els alumnes van mostrar molt d'interès i n'hi va haver uns quants que ja van omplir la fitxa d'inscripció.

  Es va acordar, també, que se signarà un acord de col·laboració entre l'Escola d'Adults i el programa Voluntariat per la llengua. Així mateix, es va acordar que d'aquí uns dies es farà una presentació per als possible voluntaris, que són alumnes de cursos superiors i més especialitzats.

 • El SLC de Vic, present a l'assemblea general de l'Associació de Ghanesos

  El SLC de Vic, present a l'assemblea general de l'Associació de Ghanesos

  Aquest cap de setmana, al local de l'Associació de Ghanesos es  va fer l'assemblea general dels socis per escollir el president d'aquesta entitat.

 • Club de lectura amb els alumnes de nivell Bàsic de català

  Club de lectura amb els alumnes de nivell Bàsic de català

  Des de l'Oficina de Català de Torelló s'ha portat a terme un club de lectura amb els alumnes del nivell bàsic 2 de català. D'acord amb el nivell de l'alumnat, el llibre escollit ha sigut La meva família i altres animals. A partir de la lectura, els alumnes han pogut començar a posar en pràctica la seva comprensió a través d'un dels primers llibres de lectura en català. La lectura del llibre de català fàcil ha sigut valorada molt positivament pels alumnes els quals han pogut compartir l'aprenentatge, els coneixements i l'opinió de la lectura amb la resta de companys. Abans de la sessió, però, el personal de la biblioteca els ha donat la benvinguda i els ha fet una petita xerrada explicant el funcionament d'aquest equipament municipal.

Agenda

RSS

Pujar

Mes anterior Febrer 2018 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28    
On som

CNL d'Osona

C. del Pla de Balenyà, 30-32
08500 Vic

Tel. 938866588

Fax 938862955


vic(ELIMINAR)@cpnl.cat

Veure l'adreça en el mapa

Horari: de dilluns a divendres de 9 h a 13h i de dilluns a dijous de 15h a 19hConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes