25 anys fent bategar el català

CNL de Barcelona

← Inici del CPNL

Altres centres


Jo vaig cap al crepuscle tentinejant, carregat amb un feix de llenya molt seca. Vols ajudar-me a suportar aquest pes, a encendre el meu petit foc per escalfar-hi les mans tan buides de tots dos? (Joan Vinyoli)

Notícies

RSS

 • El Departament de Cultura renova el portal del Cinema en català

  El Departament de Cultura renova el portal del Cinema en català

  El Departament de Cultura renova el portal de Cinema en català http://www.gencat.cat/llengua/cinema, l'eina que recull l'oferta de cinema disponible, tant pel que fa a la producció pròpia com a les pel·lícules doblades o subtitulades. També s'ha millorat el programa CINC, que té per objectiu fomentar el consum de cinema infantil en català, amb canvis en l'oferta per arribat a més espectadors i una nova imatge corporativa.

 • Un voluntari explica el CosmoCaixa a un grup de parelles lingüístiques

  Un voluntari explica el CosmoCaixa a un grup de parelles lingüístiques

  Dimarts 27 de gener a la tarda, un grup del programa Voluntariat per la llengua van gaudir d'una visita guiada pel Museu de la Ciència CosmoCaixa. Va ser possible gràcies al voluntari Ricard Gil, que va il·lustrar els assistents durant més de dues hores.

 • Alumnes del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona coneixen el Cementiri de Poblenou

  Alumnes del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona coneixen el Cementiri de Poblenou

  Divendres passat 23 de gener un grup d'alumnes de nivell Bàsic va poder descobrir tots els secrets que s'amaguen al Cementiri de Poblenou gràcies a una visita guiada organitzada pel CNL de Barcelona en col·laboració amb Cementiris de Barcelona.

 • BarnaSants 2015 convida l'alumnat

  BarnaSants 2015 convida l'alumnat

  Torna el BarnaSants amb un munt de concerts. Barnasants és un dels festivals de cançó d'autor amb més prestigi, fama i autoritat del món. Enguany presenta més de cent recitals d'altíssima qualitat amb cantautors de totes les generacions i estils. Barnasants 2015 està dedicat a la memòria d'Ovidi Montllor, en els 20 anys de la seva mort.

 • De Moliner a Palol

  De Moliner a Palol

  La trobada del Club de lectura al Vapor Vell, el passat 21 de gener, dedicat a l'obra T'estimo si he begut, d'Empar Moliner, va derivar en un intercanvi d'opinions sobre la qualitat de la creació artística, que, precisament, serà objecte de discussió en la pròxima trobada, en què analitzarem Un home vulgar, de Miquel de Palol.

Agenda

RSS

PujarConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes