Consorci per a la Normalització Lingüística

Participació en el projecte «Contes del món. Concurs de podcast» - Notícies del CPNL

Notícies del CPNL

Participació en el projecte «Contes del món. Concurs de podcast»


Novament el CPNL ha participat en el «Concurs de podcast - Contes del Món» a través dels diversos centres de normalització lingüística.

Aquest concurs, organitzat per COMSOC-Comunicació Social, vol contribuir al coneixement de les realitats socials de les totes les cultures, especialment la dels països que han estat esborrats de la història oficial o la dels pobles del món que encara avui són els eterns oblidats, i també ajuda a la recuperació de la memòria històrica.

Els objectius principals d'aquest projecte són recuperar la memòria col·lectiva a través dels contes populars que formen part del nostre patrimoni immaterial; dinamitzar les relacions culturals entre infants i família i fomentar l'ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, en especial dels mitjans radiofònics, i potenciar la tradició oral, la força de la paraula i els sons per estimular la creativitat.

El CPNL ha presentat 18 contes a la tercera categoria del concurs, de la modalitat adults, dels quals set han passat a la final.

El contes finalistes són:

El sisè llibre i disc del Concurs de podcast-Contes del Món, que és el premi del certamen, recollirà els 24 contes finalistes, una bona representació dels gairebé 100 relats participants de diverses organitzacions (escoles, instituts, centres d'adults, etc.). Aquesta publicació formarà part de la col·lecció de llibres-cd de contes d'arreu del planeta Terra.

<< Tornar al butlletí
Llicència de Creative Commons Consorci per a la Normalització Lingüística