L'Estenedor 112 - Abril 2015

L'Estenedor - El Vallès Oriental

Publicació electrònica

L'Estenedor 112

Bolet de Sant Jordi

Consultes

Gihad i gihadisme. MITMO. Granny square. Ulleretes. Efecte dòmino i efecte dominó. Tenir bona o mala pinta.

L'endevinalla Què vol dir golfo?

Què vol dir elevar un document? Ho trobareu al Diccionari de dret administratiu  Conté 1.130 termes amb la definició i notes explicatives en català, equivalents en castellà i àrea temàtica.

http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/169/

Què vol dir jalonar? Què és un caixetí en cartografia? Els Diccionaris cartogràfics apleguen en un sol producte els quatre diccionaris de la sèrie Diccionaris Terminològics de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, elaborats amb l'assessorament del TERMCAT i publicats en paper per Enciclopèdia Catalana. Aquí trobareu aquests termes i molts més.

http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/197/Presentacio/

Retrucs. Eines i recursos per editar textos Retrucs és un blog de la unitat d'Assessorament Lingüístic i Terminologia dels Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona i, com el seu antecessor Un tip de trucs, pretén fer difusió d'eines i trucs que poden ser útils per facilitar l'edició, redacció, traducció i verificació ortogràfica de documents i textos. https://www.google.es/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.ub.edu%2Fretrucs%2F&ei=n9buVNKuGcn-UNGUg9AE&usg=AFQjCNFA3lG6inxN4hEcIPvLgOUpXQEmTg&sig2=4mUXIfQov8gYCxQYiE5RRQ&bvm=bv.86956481,d.d24

Rafael Ferran i Montserrat Pocurull

Vols compartir aquesta publicació?