L'Estenedor 109 - Març de 2014

L'Estenedor - El Vallès Oriental

Publicació electrònica

L'Estenedor 109

Consultes

Arxiota. Gasòfia. *Refregit. Tallar el bacallà. Ciclisme de sala. Com escriurem EBC*L en català? *Peineta. *Tacha. Bràquet.

L’endevinalla Què és un camàndula?

Webs:

http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/171/Presentacio/

Terminologia bàsica dels dispositius mòbils. Aquest diccionari conté una cinquantena de termes relacionats amb els dispositius mòbils, especialment els telèfons intel·ligents i les tauletes tàctils, amb la definició en català i equivalents en castellà, francès i anglès. Algunes fitxes també inclouen notes explicatives i il·lustracions.

http://www.ub.edu/xdl/vocabularia/archives/3111

Nou portal de terminologia de ciències i tecnologia de l’IEC. Consta de tres parts: BiblioCiT , biblioteca en línia que permet fer consultes a cadascuna de les obres; CercaCiT cercador que permet la cerca simultània a totes les obres del portal, i ContextCiT , cercador personalitzat de Google que fa cer-ques dins les publicacions científiques periòdiques.

http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/172/Presentacio/

Vocabulari de dret penal i penitenciari que conté 2.705 termes corresponents al dret penal, al dret processal penal, al dret penitenciari i al dret penal militar. L’obra és el primer títol de la col·lecció “Termes Jurídics”, de la qual també formen part el Diccionari de dret civil i el Diccionari de dret administratiu.

Glòria Arimon i Montserrat Pocurull

Vols compartir aquesta publicació?