Del porc, fins la cua és bona. Lèxic del porc i l'embotit

Vocabularis

Del porc, fins la cua és bona és el primer recull de vocabulari que s’edita sobre el porc i l’embotit i s’emmarca en la III Fira de la Botifarra de la Garriga.

Del porc, fins la cua és bona és un lèxic en format d’opuscle que aplega la terminologia i les expressions sobre el porc i l’elaboració d’embotits recollides de primera mà dels especialistes: els elaboradors d’embotits i cansaladers de la Garriga.

El lèxic es presenta integrat en un text acompanyat d’il·lustracions que s’estructura en tres apartats en què es descriu tot el procés de producció des del naixement i la cria del porc fins que, degudament transformat, s’ofereix al consumidor al taulell de la cansaladeria.

El text ha estat redactat pel CNL del Vallès Oriental i revisat i validat terminològicament pel Termcat. La il·lustració i la maquetació l’ha feta Toni Redondo, alumne de l’Escola Municipal d'Art i Disseny de la Garriga.

CNL del Vallès Oriental

Vols compartir aquesta publicació?