Número 71 del qüestionari lingüístic 'Un cop de mà. Rumia i encerta-la!' del CNL del Vallès Oriental

Servei d'Assessorament Lingüístic

Posa’t a prova amb cinc noves preguntes i un nou vídeo del #Desvetllamots!

El Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental ha publicat el número 71 del qüestionari lingüístic, Un cop de mà. Rumia i encerta-la!, un qüestionari breu en què heu d'omplir buits, triar opcions i escriure solucions.

Com funciona? Després de respondre totes les preguntes, cliqueu "Envia". A la pantalla que s'obrirà, cliqueu "Mostra els resultats" per veure'n les solucions i saber si heu respost correctament.Si voleu saber-ne més o ampliar la informació d'alguna resposta, en la capçalera hi teniu l'enllaç a l'Optimot. 

Us recomanem parar una atenció especial a la secció del #Desvetllamots, en què la Mildred ens desvetllarà paraules o expressions que estan caient en desús. Aquest mes proposem desvetllar el verb "ensarronar" (en comptes d’"enredar", tot i que també és adequat). 

 

Trobareu tots els números d'Un cop de mà. Rumia i encerta-la! aquí.

Restem, com sempre, a la vostra disposició per respondre qualsevol pregunta o consulta que ens vulgueu formular i us animem a fer-nos arribar (uncopdema(ELIMINAR)@cpnl.cat) idees o suggeriments que procurarem incloure en noves edicions.

Si t’agrada i et ve de gust rebre’l cada mes a la teva bústia de correu, subscriu-t’hi!

Vols compartir aquesta notícia?