Un nou comerç s'uneix al VxL a Montornès

Voluntariat per la llengua

La immobiliària Inmo4, nou comerç adherit al Voluntariat per la llengua (VxL) a Montornès del Vallès

Eva, Núria i Míriam, treballadores d'Inmo4

Des del dia 12 de març Montornès té un establiment més adherit al Voluntariat per la llengua: la immobiliària Inmo4, situada al número 3 del carrer Estrella.

Aquesta immobiliària forma part de la Unió de Botiguers de Montornès i va participar en el joc Fem ballar el cap que va tenir lloc la passada tardor. Amb l’adhesió, aquest comerç es compromet amb la llengua catalana i amb el foment del seu ús. Inmo4 serà un dels establiments on els alumnes del Bàsic 3 i els participants en el Voluntariat per la llengua podran anar a fer pràctiques lingüístiques. Les persones que s’apropin a la immobiliària per fer les pràctiques, hi trobaran l’Eva, la Núria, la Míriam i en Pau disposats a posar el seu gra de sorra en la promoció de l’ús del català.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. En l'àmbit dels establiments, el programa serveix per donar suport a la iniciativa i per parlar en català a les persones que l'estan aprenent i no canviar de llengua.

Vols compartir aquesta notícia?