Tres renovacions més d'establiments del Voluntariat per la llengua a Sant Celoni

Voluntariat per la llengua

Immobiliària Montseny Montnegre, Fontanillas Floristeria i Pastisseria Vila segueixen participant del programa

Tres establiments més se sumen a les renovacions d’adhesions com a col·laboradors del programa Voluntariat per la llengua. En aquesta ocasió són Immobiliària Montseny Montnegre, i Pastisseria Vila i Fontanillas Floristeria, units des de fa uns mesos en un únic local sota el nom de La Fusió. Aquests comerços es comprometen a atendre els clients d'entrada en català i a ajudar a practicar-lo a les persones que l'estan aprenent.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Pel que fa als comerços, poden convertir-se en establiments col·laboradors per donar suport al programa i col·laborar en la tasca d'ajudar les persones aprenents a guanyar seguretat i fluïdesa al parlar en català. Aquesta tasca és molt important per contribuir que aquestes persones puguin parlar català en el seu dia a dia, fora de l'aula.

Els comerços adherits

Immobiliària Montseny Montnegre és una companyia especialitzada en la compra, venda i lloguer de qualsevol tipus d’immoble a la comarca del Vallès Oriental, especialment a la zona del Montseny-Montnegre. Els trobareu al carrer Major, 76.

Fontanillas Floristeria és un establiment dedicat a la venda de plantes i a la confecció de rams i ornaments florals per a qualsevol ocasió especial. També tenen servei d'enviament a domicili. Des de fa uns mesos comparteix local amb la Pastisseria Vila, al carrer Major, 37-39.

Pastisseria Vila està dedicada a la pastisseria i també té una àmplia gamma de brioixeria i bomboneria. Actualment, al local que comparteix amb Fontanillas Floristeria, té un espai amb taules que serveix com a cafeteria per degustar els seus productes.

Vols compartir aquesta notícia?