Els sis establiments de Forn Ferrer a Sant Celoni pertanyen al Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua

Aquest 2024 han renovat l’adhesió al programa

Forn Ferrer ha renovat l’adhesió com a establiment al Voluntariat per la llengua. Formen part del programa des de l’any 2017 i amb aquesta llarga trajectòria de relació aquesta empresa es compromet a atendre els clients d'entrada en català i a ajudar a practicar-lo a les persones que l'estan aprenent.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Pel que fa als comerços, poden convertir-se en establiments col·laboradors per donar suport al programa i col·laborar en la tasca d'ajudar les persones aprenents a guanyar seguretat i fluïdesa al parlar en català. Aquesta tasca és molt important per contribuir que aquestes persones puguin parlar català en el seu dia a dia, fora de l'aula.

Sis establiments

Forn Ferrer té sis botigues repartides per Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera. N’hi ha quatre que són forneria, cafeteria i pastisseria:

El Temple. Camí Vell a Sant Celoni, 11, Santa Maria de Palautordera

El Patxac. C. Sant Pere, 28.

Els Arcs. C. Pere Ferrer, 1.

El Pertegàs. C. Esteve Cardelús, 1.

I dues que són només forneries:

Mercat. Parada 10 del Mercat Municipal de Sant Celoni.

Pau. Av. de la Pau, 28.

Vols compartir aquesta notícia?