Més renovacions d'establiments del Voluntariat per la llengua a Sant Celoni

Voluntariat per la llengua

Assessorament Empresarial Galmar, Immobiliària E. Cardelús i Tot Color reiteren el seu suport

Aquests últims dies s’han renovat més adhesions d’establiments de Sant Celoni per al programa Voluntariat per la llengua. En aquesta ocasió han estat Assessorament Empresarial Galmar, Immobiliària E. Cardelús i Tot Color, que en formen part, el primer, des del 2015, i els altres dos, des del 2017. Amb aquesta llarga trajectòria de relació aquests comerços es comprometen a atendre els clients d'entrada en català i a ajudar a practicar-lo a les persones que l'estan aprenent.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Pel que fa als comerços, poden convertir-se en establiments col·laboradors per donar suport al programa i col·laborar en la tasca d'ajudar les persones aprenents a guanyar seguretat i fluïdesa al parlar en català. Aquesta tasca és molt important per contribuir que aquestes persones puguin parlar català en el seu dia a dia, fora de l'aula.

Els comerços adherits

Assessorament Empresarial Galmar ofereix serveis d'assessorament i gestió per a particulars i empreses. Actualment, es troben al carrer Joaquim Sagnier, 6B.

Immobiliària E. Cardelús és un establiment de serveis immobiliaris, de la compra, venda, lloguer… d'immobles a la gestió de comunitats de veïns i assegurances. Estan situats al carrer Bruc, 1.

Tot Color és una botiga de reparació i venda d’ordinadors, impressores i accessoris, com tintes i tòners per a impressores. Són a la carretera Vella, 27, local 2.

Galeria

Vols compartir aquesta notícia?