Okaïdi signa l'adhesió al Voluntariat per la llengua a Sant Celoni

Voluntariat per la llengua

L’establiment, al carrer Major, 150, s’afegeix als més de 80 que ja en formen part

Sant Celoni ja té un establiment més adherit al Voluntariat per la llengua. Es tracta de la botiga de roba infantil Okaïdi, situada al carrer Major, 150.

D'aquesta manera, aquest comerç es compromet a favor del català i el foment del seu ús. Una de les accions més importants és no canviar de llengua amb les persones que l'estan aprenent i donar-los l'espai perquè puguin parlar al seu ritme i agafar confiança.

Sant Celoni té més de 80 establiments de tot tipus adherits al programa Voluntariat per la llengua.

El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

En l’àmbit dels establiments, el programa serveix per donar suport a la iniciativa i per parlar en català a les persones que l’estan aprenent i no canviar de llengua.

Per a més informació, cliqueu a l’enllaç del Voluntariat per la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?