Sis comerços de Sant Celoni renoven l'adhesió amb el Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua

Els establiments són Crac-crac, Divinament, Dori Dori, Illa Perruquers, La Fàbrica del Cartutx i Segur Ramos SL Occident

Aquesta setmana, sis botigues de Sant Celoni han renovat l’adhesió amb el programa Voluntariat per la llengua. Aquests sis establiments, que pertanyen a sectors molt diferents, es comprometen a atendre els clients d'entrada en català i a ajudar a practicar-lo a les persones que l'estan aprenent.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Pel que fa als comerços, poden convertir-se en establiments col·laboradors per donar suport al programa i col·laborar en la tasca d'ajudar les persones aprenents a guanyar seguretat i fluïdesa al parlar en català. Aquesta tasca és molt important per contribuir que aquestes persones puguin parlar català en el seu dia a dia, fora de l'aula.

Els comerços adherits

Crac-crac és una botiga de productes selectes, gurmet i de primera qualitat, situada al carrer Major, 130.

Divina ment és un establiment del carrer Anselm Clavé, 18, dedicat a la roba per a la dona i els complements.

Dori Dori és una cafeteria situada al carrer Major, 114 local 2, amb brioixeria d’elaboració pròpia.

Illa Perruquers és una perruqueria amb un gran ventall de serveis adaptats a tot tipus de públic. Plaça Josep Maria Alfaras, 2.

La Fàbrica del Cartutx es dedica a la telefonia, tinta i tòners, especialment, a la recàrrega de cartutxos de tinta. Ctra. Vella, 74.

Segur Ramos SL Occident és una agència d'assegurances ubicada a la carretera Vella, 112.

Vols compartir aquesta notícia?