Nous comerços per al Voluntariat de Montornès del Vallès!

Voluntariat per la llengua

La Farmàcia Mogent i la Clínica Veterinària Petits i Peluts nous, comerços adherits al Voluntariat

Nous comerços adherits al VXL

Dos nous comerços s’uneixen a la família del Voluntariat per la llengua del municipi: la farmàcia Mogent i la Clínica veterinària Petits i Peluts, tots dos establiments oberts des de fa un any. Pel que fa a la Clínica Veterinària Petits i Peluts, el passat dimarts 13 de febrer, justament el dia en què es va signar l’adhesió al Voluntariat celebrava el primer any des de la seva inauguració.

Ambdós establiments participen per primer cop en el programa del Voluntariat per la llengua i estaran encantats de rebre els alumnes de Bàsic 3 que faran pràctiques lingüístiques a mes de maig.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Pel que fa als comerços, poden convertir-se en establiments col·laboradors per donar suport al programa i col·laborar en la tasca d'ajudar les persones aprenents a guanyar seguretat i fluïdesa al parlar en català. Aquesta tasca és molt important per contribuir que aquestes persones puguin parlar català en el seu dia a dia, fora de l'aula.

Nous establiments

  • Farmàcia Mogent, av. d’Ernest Lluc, 7. Allà trobareu la Laura i la Zuleica, que us atendran amb un somriure, com podeu veure a la foto!
  • Clínica Veterinària i Perruqueria Petits i Peluts, av. d'Ernest Lluc, 7. I amb un somriure us atendrà també en David a la Clínica veterinària i els aprenents que vulguin, pactant cita prèvia, podran fer pràctiques extraordinàries i xerrar amb la Núria Galí, la propietària.

Estem d’enhorabona a Montornès, perquè a poc a poc anem incorporant més comerços al programa.

Vols compartir aquesta notícia?