Sis establiments de Sant Celoni renoven el compromís amb el Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua

Els comerços signen l’adhesió al programa per a quatre anys més

Chic2u, Cucut Joguines, Decor and Xocolat, L'Estanc del Carrer Major, Tretze Vents i Xarcuteria Amadeu han renovat l’adhesió al programa Voluntariat per la llengua (VxL). D’aquesta manera, reafirmen el compromís amb la llengua catalana.

Aquests sis establiments, que pertanyen a sectors molt diferents, es comprometen a atendre els clients d’entrada en català i a ajudar a practicar-lo a les persones que l’estan aprenent.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa, impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Pel que fa als comerços, poden convertir-se en establiments col·laboradors per donar suport al programa i col·laborar en la tasca d’ajudar les persones aprenents a guanyar seguretat i fluïdesa al parlar en català. Aquesta tasca és molt important per contribuir que aquestes persones puguin parlar català en el seu dia a dia, fora de l’aula.

Els comerços adherits

Chic2u és una botiga de roba i complements situada al carrer Major.

Cucut Joguines. En aquest establiment i podreu trobar joguines de tot tipus i per a totes les edats. Situada també al carrer Major.

Decor and Xocolat és un comerç dedicat al món de la decoració i el disseny, però també per als amants de la xocolata.

L’Estanc del Carrer Major. Hi podràs trobar tabac, puros i complements, com moneders i altres detalls per a regals.

Tretze Vents, situat a la plaça Major, és una papereria-llibreria que també té una gran varietat de joguines.

Xarcuteria Amadeu. La podreu trobar al mercat municipal i hi podreu trobar formatges i embotits i altres productes elaborats.

Vols compartir aquesta notícia?