Tres establiments s'adhereixen al Voluntariat per la llengua a Sant Celoni

Voluntariat per la llengua

Les noves incorporacions són La Bona Vianda, La Panxeta i Maxbot

Interior de La Panxeta

Tres botigues de Sant Celoni s’han adherit al Voluntariat per la llengua (VxL). D’aquesta manera, el municipi ja té més de quaranta establiments que col·laboren activament amb el programa que promou l’ús del català i ajuda les persones que l’estan aprenent a practicar-lo.

Aquests comerços són La Bona Vianda, La Panxeta i Maxbot. Amb la firma de l’adhesió al Voluntariat per la llengua, aquests comerços agafen el compromís de parlar en català a les persones que estan aprenent la llengua. Aquests moments de conversa distesa i informal són molt valuosos per a les persones que aprenen la llengua, ja que poden posar en pràctica tot el que aprenen a l’aula.

Els nous comerços adherits

La Bona Vianda és una parada del mercat municipal de Sant Celoni. És una carnisseria especialitzada en carns ecològiques i poltre.

A La Panxeta hi trobaràs tot el que puguis necessitar en l’etapa de maternitat i criança ecològica. Estan especialitzats en porteig, i productes Pikler i Montessori.

Maxbot és un establiment centrat en material educatiu. Hi trobaràs de cantimplores i carmanyoles o motxilles a llibretes, retoladors i tot el que et pugui fer falta per a l’escola o per fer manualitats. A més a més, tenen una àmplia selecció de jocs de taula per a tots els gustos.

Aquí podeu trobar tots els establiments de Sant Celoni que participen del Voluntariat per la llengua.

Si voleu convertir-vos en comerç col·laborador podeu posar-vos en contacte amb l'Oficina de Català de Sant Celoni o donar-vos d'alta a través de la web del Voluntariat per la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?