Lliurament de premis del joc Endevina-la! als comerços de Congost de Granollers

Ús professional

Hi han participat 22 establiments, cadascun amb un jeroglífic diferent

Dijous 16 de novembre, la botiga Atelier Flamenco del barri de Congost va acollir el lliurament de premis del joc de llengua i enginy Endevina-la! creat a partir de jeroglífics de Jordi Esteban, que s’ha dut a terme des de l’octubre als vint-i-dos establiments de l’associació de comerciants de la zona. Les cinc persones premiades van guanyar vals de descompte cedits per aquesta entitat de comerciants.

L’acte va comptar amb la presència de la regidora d’Educació i representat local del Consorci per a la Normalització Lingüística, Isabel Llorente, i la regidora de Comerç i Relacions amb les Empreses, Gemma Giménez.

El joc, organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Granollers, el Servei Local de Català i l’Associació de Comerciants Congost, ha pretès fer més present la llengua catalana a la zona, tant a clients com a botiguers. També ha permès conèixer de manera amable els botiguers participants i difondre-hi els serveis del CPNL.

Aquesta activitat s’emmarca en el Pla Ofercat de foment de l’ús de la llengua al comerç que s’està duent a terme a Granollers des de 2018.

Vols compartir aquesta notícia?