Sant Celoni suma quatre establiments al Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua

Copisteria Sant Celoni, Mac Ambients Montané, El Cafetó i SanJuan Òptics són les noves botigues adherides

Aquests últims dies quatre botigues de Sant Celoni s’han adherit al Voluntariat per la llengua. D’aquesta manera, el municipi ja té més de quaranta establiments que col·laboren activament amb el programa que promou l’ús del català i ajuda les persones que l’estan aprenent a practicar-lo.

Aquests comerços són Copisteria Sant Celoni, El Cafetó, Mac Ambients Montané i SanJuan Òptics. Amb la firma de l’adhesió al Voluntariat per la llengua, agafen el compromís de parlar en català a les persones que estan aprenent la llengua i que formen part d’una parella lingüística. Aquests moments de conversa distesa i informal són molt valuosos per a les persones que aprenen la llengua, ja que poden posar en pràctica tot el que aprenen a l’aula.

Els nous comerços adherits

La Copisteria de Sant Celoni té més de 30 anys d’experiència, va ser fundada el 1991. Ofereixen serveis de copiat, impremta i papereria d'alta qualitat a preus assequibles per als nostres clients. La podeu trobar a la Carretera Vella, 138.

El Cafetó ofereix venda i degustació de cafès, tes i especialitats. Des de fa 6 anys els podeu trobar al carrer Major, 69.

A Mac Ambients Montané hi trobareu tot el que vulgueu per a casa vostra. Mobles per al dormitori, sofàs, taules, cadires, etc., i assessorament en el que necessiteu. Estan situats al carrer Ramis, 1.

SanJuan Òptics és una cadena d'òptiques hospitalàries creada el 1940. Són especialistes en salut i qualitat visual. A Sant Celoni estan ubicats al carrer Major, 170.

Aquí podeu trobar tots els establiments de Sant Celoni que participen del Voluntariat per la llengua.

Si voleu convertir-vos en comerç col·laborador podeu posar-vos en contacte amb l'Oficina de Català de Sant Celoni o a través de la web del Voluntariat per la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?