Especial Posa't les piles al Mercat Municipal de Mollet

Ús professional

L’Espai 1 del Mercat Municipal acollirà, dimarts vinent de 9 h a 10.30 h, en directe, un programa especial Posa’t les piles de Ràdio Mollet

Es parlarà de com es va originar aquest concurs de L'Estenedor al Mercat, de L'Estenedor, del pla Ofercat i de les activitats del Servei de Català de Mollet. A les 11 h es farà el lliurament de premis del concurs.

L'Estenedor és una publicació digital que va néixer el desembre de 2001 sobre temes de llengua catalana. Es fa conjuntament amb l'Ajuntament de Mollet i des del març de 2014 amb el Centre Especial de Treball Taller Alborada (IMSD). Té el propòsit de publicar o "estendre" consultes que arriben al Servei de Català per compartir-les.

El concurs L’Estenedor al Mercat, un joc de llengua que s’ha fet durant els mesos de juliol, agost i fins al 6 de setembre al Mercat Municipal de Mollet, inclou una tria de consultes d’aquesta publicació relacionades amb el món del comerç. Aquest concurs s'emmarca en el Pla Ofercat de Mollet del Vallès 2023 i és una activitat coorganitzada per l'Ajuntament de Mollet, el Mercat Municipal de Mollet i el Consorci per a la Normalització Lingüística, mitjançant el Servei Local de Català de Mollet el Vallès (CNL Vallès Oriental) i vol contribuir a fomentar l'ús del català en el comerç.

En el programa Posa’t les piles també es parlarà dels establiments adherits al Voluntariat per la llengua, espais on els alumnes dels cursos de català per a adults poden fer-hi pràctiques lingüístiques en un context real; dels cursos de català i dels serveis que pot oferir el Servei de Català de Mollet (CPNL).

A les 11 h es farà l’entrega de premis de les dues butlletes guanyadores del concurs L’Estenedor al Mercat.

El programa es podrà seguir en directe des del Mercat o des del 96.3 FM o a través del pòdcast del programa.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?