Les entitats de Mollet fan costat al Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua

Ja són 10 les entitats que han renovat l'acord d'adhesió amb el Voluntariat per llengua.

ADHEC, s. XXI; AFIMOIC; l’Associació de Veïns de la Fira d'Artesans de Mollet del Vallès; el Club Atlètic Mollet; el Club Escacs Mollet; el Cor Ampacanta; Moto Club Mollet; la Penya Barcelonista de Mollet del Vallès; la Societat Coral El Clavell i Tradicions i Costums

Cada vegada més entitats se sumen al Voluntariat per la Llengua (VxL), el projecte de referència del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), en què es fomenta l'aprenentatge de la llengua catalana, a través de la pràctica en sessions disteses i naturals.

ADHEC, s. XXI

AFIMOIC

Associació de Veïns de la Fira d'Artesans de Mollet del Vallès   

Club Atlètic Mollet

Club Escacs Mollet

Cor Ampacanta

Fira d'Artesans

Moto Club Mollet

Penya Barcelonista de Mollet del Vallès

Societat Coral El Clavell

Tradicions i Costums

Les entitats i associacions poden participar en el VxL de diverses maneres: difonent el programa, sent Punt d'inscripció o Punt de Trobada del VxL, aportant persones voluntàries i aprenentes d'entre els seus associats i associades, constituint parelles lingüístiques, afegint-se com a punt de referència de pràctiques lingüístiques, oferint les seves activitats als participants o col·laborant puntualment en l'organització d'activitats conjuntament amb els CPNL. Ofereixen espais i activitats perquè les persones usuàries practiquin el català.

Les entitats que participen en el Voluntariat per la llengua (VxL) formen part sense cap cost d'una àmplia xarxa d'entitats que es fan més visibles al territori donant suport i col·laborant activament en el programa.

Qualsevol entitat que tingui el català com a llengua habitual en les activitats pròpies i en l'atenció personalitzada pot ser col·laboradora de VxL.

Us hi afegiu?

Vols compartir aquesta notícia?