L'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès del Vallès s'uneix al Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua

L’Escola de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès és un nou ens públic adherit al Voluntariat per la llengua. Amb aquesta adhesió, el Voluntariat per la llengua i l’Escola recuperen la relació que havíem tingut temps enrere per treballar en la promoció de l’ús de la llengua i per donar visibilitat a les activitats en català.

El director de l'Escola de Música, Jordi Soler i la tècnica de català, Reyes Barragán

El passat 18 de maig l’Escola de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès va signar l’adhesió al programa del Voluntariat per la llengua. L’Escola de Música serà un punt d’informació (amb cartells, fulls de mà i díptics) i també un lloc on els alumnes o els aprenents i aprenentes de les parelles del Voluntariat per la llengua podran anar a fer pràctiques lingüístiques.

Temps enrere, el Voluntariat per la llengua i l’Escola Municipal de Música Danda i Aula de Teatre, mitjançant l'Oficina de Català, tenien signat un acord de col·laboració, ara ja sense vigència, que va propiciar molt bones col·laboracions musicals i literàries. Els alumnes de l’escola van participar posant la nota musical en força activitats organitzades per l’Oficina de Català, com els actes de lliurament del Premi Font de Santa Caterina, lectures de poemes del Dia Mundial de la Poesia, lectures teatralitzades, presentacions de llibres…  Esperem que aquesta adhesió també ens porti intercanvis i col·laboracions interessants en el futur vinculats al Voluntariat, amb els cursos de català i amb el foment de l’ús de la llengua.

 

Vols compartir aquesta notícia?