Pètals i Forn Gabriel, nous establiments VxL de Granollers

Voluntariat per la llengua

Nous establiments del barri de Ponent de Granollers han signat l’adhesió de col·laboració amb el Voluntariat per la llengua i acolliran alumnes que aprenen català per fer-hi pràctiques lingüístiques

Al Forn Gabriel (c. Rafael Casanova, 70) trobareu en Gabriel i la Ma Jesús un lloc acollidor i agradable on prendre cafès i infusions, esmorzars i berenars fets amb el millor pa i brioixeria.

I a la floristeria Pètals (c. Rafael Casanova, 64, local 2), trobareu la Mónica amb una gran selecció de decoració de jardí interior i exterior: plantes, flors, rams, decoració i paisatgisme. 

Tots dos establiments també acolliran l'alumnat dels cursos de Normalització Lingüística que vulguin fer-hi pràctiques lingüístiques.

Els establiments col·laboradors atenen en català i així poden ajudar a practicar-lo a tothom que l'estigui estudiant o que, tot i no ser alumne de cap curs del CPNL, vulgui millorar la seva fluïdesa i perdre la vergonya a usar el català en públic. Són una gran ajuda per a totes aquelles persones que volen millorar el català utilitzant-lo en un entorn real.

Arreu de Catalunya els establiments col·laboradors són gairebé 5.000, n'hi ha de tot tipus: bars, restaurants, botigues de roba, sabateries, centres d'estètica, etc. Les adreces de tots els establiments participants en el VxL es poden consultar per municipis a: https://www.vxl.cat/establiments i els trobareu identificats amb aquest adhesiu:

Des del mes de març que el Servei Local de Català de Granollers col·labora amb l’Associació de Veïns Ponent per promoure l’ús del català al barri i als establiments comercials. I una de les actuació és Comerços aprenents és un projecte que ofereix al comerç local una formació essencial en llengua catalana per a les persones que fan atenció al públic i parlen molt poc en català.

Vols compartir aquesta notícia?