Dos establiments de Granollers renoven l'adhesió al Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua

La Pastisseria Colomer i la botiga Basket Store renoven l’adhesió al Voluntariat per la llengua

La Pastisseria Colomer, situada al carrer Joan Prim, 242, i la botiga Basket Store, al Primer de Marquès de les Franqueses, renoven l'adhesió al Voluntariat per la llengua de Granollers.

Arreu de Catalunya els establiments col·laboradors són gairebé 5.000, n'hi ha de tot tipus: bars, restaurants, botigues de roba, sabateries, centres d'estètica, etc. Comerços on poden atendre en català i així ajudar a practicar-lo a tothom que l'estigui estudiant o que, tot i no ser alumne de cap curs del CPNL, vulgui millorar la seva fluïdesa i perdre la vergonya a usar el català en públic.

Aquests dos establiments fa molt de temps que van iniciar la seva relació amb el Voluntariat i han ajudat molts alumnes i aprenents i aprenentes de català a practicar la llengua. Aquests comerços “amics” són una gran ajuda per a totes aquelles persones que volen millorar el català utilitzant-lo en un entorn real.

Les adreces de tots els establiments participants en el VxL es poden consultar per municipis a: https://www.vxl.cat/establiments i els trobareu identificats amb aquest adhesiu:

Vols compartir aquesta notícia?