Estrenes de cinema en català a Cardedeu i Granollers

Oci en català

Aquest divendres, 27 de gener, s'estrenen dues pel·lícules en català a la comarca: 'El noi lleó' a l’Esbarjo de Cardedeu i 'Yuku i la flor de l'Himàlaia' a l’Edison de Granollers

El noi lleó (19/02/23, a les 17 h, a l’Esbarjo de Cardedeu)

La dansa del lleó és una tradició molt important en les celebracions de l'Any Nou xinès perquè aquest felí representa la força i el coratge. El jove Gyun decideix convertir-se'n en ballarí per atraure una noia que ha conegut. Un vell shifu (mestre) que de jove havia estat un ballarí excel·lent, pot ensenyar-li a ell i als seus amics Kat i Doggie aquesta majestuosa tècnica, si superen els dubtes, el ridícul i el classisme.

Paycom Multimedia distribueix aquesta pel·lícula d'animació en versió doblada al català.

Yuku i la flor de l'Himàlaia (28/01/23, a les 16.30, i 29/01/23, a les 17 h, a l'Edison de Granollers)

Al cim de les muntanyes més altes de la Terra hi viu la flor de l'Himàlaia. Yuku, una jove rateta, abandona la seva família per anar a buscar-la i oferir-la a la seva àvia. Per aconseguir-ho, ha de recórrer un camí ple d'obstacles. Però en el seu viatge, Yuku farà moltes amistats gràcies a la seva música i a les seves cançons.

Pack Màgic distribueix aquesta pel·lícula en versió doblada i subtitulada en català.

El doblatge en català d'aquestes pel·lícules tenen el suport de la Secretaria de Política Lingüística. L'any 2022 s'han doblat o subtitulat en català 83 llargmetratges amb el suport del Departament de Cultura.

Vols compartir aquesta notícia?