Nou Racó del VxL a la Biblioteca Roca Umbert

Voluntariat per la llengua, Difusió

La Biblioteca Roca Umbert, punt d’inscripció del Voluntariat per la llengua

El Racó del Voluntariat se situa a la 1a planta de la Biblioteca Roca Umbert; és un espai on el Voluntariat per la llengua té tot el protagonisme i les persones usuàries de la biblioteca poden informar-se sobre el programa i apuntar-s'hi, si així ho volen, a través de les fitxes d'inscripció.

La Biblioteca Roca Umbert (situada al carrer d'Enric Prat de la Riba, 77) ofereix informació, préstec, accés gratuït a Internet, zona Wi-Fi i activitats culturals. A més, visites guiades, suport a l’ensenyament reglat, formació i foment de la lectura.

Horaris:

Matí: dimecres i divendres, de 10 a 14 h
Tarda: de dilluns a divendres, de 15 a 20 h
Dissabtes: 15.30 a 20 h

El Voluntariat per la llengua posa en contacte persones que tenen coneixements bàsics de català (aprenentes) amb persones que el parlen de manera habitual (voluntàries) per tal que puguin conversar en català, en un context real. Tothom que vulgui ser parella lingüística pot demanar informació al taulell de la biblioteca, adreçar-se personalment al Servei de Català de Granollers (c. Enric Prat de la Riba, 84) o a través del web del Voluntariat per la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?