Com fer més senzill l'ús de la terminologia de la salut en català, Mollet del Vallès

Servei d'Assessorament Lingüístic

Primera sessió sobre terminologia mèdica en català per a professionals de la salut, amb la col·laboració del TERMCAT, SocDEMCAT, la Fundació Sanitària de Mollet, l'Ajuntament de Mollet i el Servei de Català de Mollet (CPNL)

Ja us heu inscrit a la primera sessió sobre terminologia mèdica en català per a professionals de la salut a l'Hospital de Mollet? No us oblideu d'emplenar el formulari d'inscripció. Us hi esperem!

Sabríeu respondre aquestes preguntes? Quin és el nom correcte en català, ibuprofè o ibuprofèn? Com anomenaríeu una persona que treballa en genètica? Coneixeu la diferència entre al·lergènic i al·lergen? Per què en català diem salmonel·la i no *salmonela? Si teniu dubtes, el plantejament d'aquesta sessió us vol ajudar a resoldre'ls. Ens hi acompanyeu?

La sessió està pensada perquè els professionals sanitaris es familiaritzin amb els recursos lingüístics i terminològics en línia que els permetran conèixer i fer servir adequadament la terminologia de ciències de la salut en català.

Data i hora

24/11/2022, 13 h-14.30 h

Professorat

M. Antònia Julià i Berruezo, terminòloga i doctora en biologia; cap de projectes terminològics de ciències de la vida i de la salut del Centre de Terminologia TERMCAT

Ferran Sabaté Caselles, doctor en medicina i llicenciat en geografia i història; membre de la Societat del Diccionari Enciclopèdic de Medicina (SocDEMCAT)

Inscripció per assistir a la sessió (mínim 15 inscrits)

Us hi esperem!

Vols compartir aquesta notícia?