Cinc establiments de Llinars del Vallès renoven l’acord d'adhesió amb el Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua

Video Oca Santa Maria, de Santa Maria de Palautordera, s’adhereix també al programa.

A Llinars, els establiments El Corredor (venda i reparació de bicicletes) Maria Pey FloristeriaGaudir de la natura (herboristeria i dietètica), Mir La Fleca i el Celler Sabé (vins i queviures) han renovat el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua, de vetllar per l'ús del català amb els clients que l'estan aprenent i que volen ser atesos en aquesta llengua. Aquí, a més de parlar-te en català, t'ajudaran a practicar-lo.

A Santa Maria de Palautordera, l'establiment Video Oca Santa Maria s'ha adherit per primera vegada al Voluntariat per la llengua.

El compromís mínim de l'establiment que s'identifica com a col·laborador del Voluntariat per la llengua és el de fer l'atenció sempre en català.

Aquests sis establiments, a més, han acceptat rebre alumnes dels cursos de català per fer pràctiques lingüístiques reals en aquests comerços i poder mantenir una conversa en català.

Les adreces de tots els establiments participants en el VxL es poden consultar per municipis a: https://www.vxl.cat/establiments

Si el vostre establiment vol adherir-se al programa, contacteu amb el Servei Comarcal de català del Vallès Oriental: vallesoriental(ELIMINAR)@cpnl.cat

Vols compartir aquesta notícia?