'Mil incendis', subtitulada en català, es projectarà a Cardedeu

Oci i consum, Oci i consum

Avui comencen les projeccions del Documental del Mes de juny, 'Mil incendis', subtitulat en català, i aquest divendres, 3 de juny, s'estrenarà 'El perdó', doblat al català

Mil incendis

El cicle Documental del Mes ha programat per al juny 'Mil incendis', que s'exhibirà en format híbrid. De forma presencial, l'acolliran 44 sales de Catalunya, 2 de les Illes Balears i 8 del País Valencià i, en línia, 11 sales virtuals de Catalunya i 1 a les Balears. Disponible a FilminCat a partir del 3 de juny. Aquest llargmetratge ha estat subtitulat en català amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística.

A Cardedeu es podrà veure al Cinema Esbarjo, el dimecres 9 de juny, a les 20 h.

Sinopsi:

Thein Shwe i Htwe Tin són una parella de Myanmar que malviu amb l'extracció artesanal d'un barril de petroli cada dia. El seu fill gran, Zin Ko Aung, no vol continuar aquest negoci ruïnós i somia amb un futur diferent. El cineasta Saeed Taji Farouky mostra un món marcat pels pous de petroli, la cultura popular i l'astrologia en ple segle XXI.

El Docs del Mes és una iniciativa de l'empresa Parallel 40, nascuda en el marc del projecte europeu CinemaNet Europa, l'any 2004, que té l'objectiu d'apropar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible, d'augmentar el nombre de sales que vulguin programar cinema documental de qualitat i de contribuir a crear en la població un hàbit de consum del documental a través d'una oferta regular més enllà dels festivals.

Una altra estrena és la pel·lícula El perdó

Sinopsi: 

La vida de la Mina fa un tomb quan descobreix que el seu marit, en Babak, era innocent del crim pel qual va ser executat. Les autoritats es disculpen per l'error i la recompensen amb una indemnització. Quan se li acaben els diners, apareix inesperadament en Reza a tornar uns antics deutes.

Consulteu la cartellera de Cinema en català.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?