L’Ametlla Comerç Actiu s’adhereix al Voluntariat com a entitat col·laboradora

Ús professional, Voluntariat per la llengua

L'associació contribuirà a difondre el programa i a fer accions conjuntes de promoció de la llengua al municipi

El passat 7 d'abril, la presidenta de l'Ametlla Comerç Actiu (ACA), Mireia Plumé, entitat que dinamitza el comerç i els serveis de l'Ametlla del Vallès, va signar l'adhesió al Voluntariat per la llengua (VxL).

Mireia Plumé, presidenta de l'ACA, amb la responsable del SCC

Amb aquesta adhesió al programa, l'associació adquireix el compromís de contribuir al foment de l'ús de la llengua i de la cohesió social.

En aquests moments l'ACA organitza, del 7 d'abril al 7 de maig, el concurs Endevina-la! amb el suport del Servei Comarcal de Català del Vallès Oriental i els comerços associats, amb l'objectiu de promoure el català, mitjançant un joc de llengua, i fomentar el comerç del poble.

Una altra de les accions que anirà duent a terme, conjuntament amb el SCC del Vallès Oriental, és informar els establiments que formen part de l'associació del programa Establiments col·laboradors del VxL, que són botigues que promouen l'ús de la llengua respectant la tria lingüística dels clients i ofereixen un espai còmode de conversa a aquelles persones que volen aprendre i practicar la llengua catalana d’una manera distesa i informal. 

Hi ha 5 comerços que ja s'han adherit a la xarxa d'establiments col·laboradors, que són: el forn i pastisseria Can Moncau, Peipars, el bar restaurant El Raconet, La Merceria i la llibreria i papereria Miranius

Vols compartir aquesta notícia?