25 parelles lingüístiques a Granollers durant el 1r trimestre de 2022

Voluntariat per la llengua

18 parelles presencials i 8 parelles virtuals es troben presencialment o de manera virtual des de gener

Aquest 1r trimestre de 2022, les parelles lingüístiques de Granollers han començat amb força. Algunes parelles han reprès les trobades presencials (assisteixen al lloc de trobada que hagin acordat), altres parelles han començat amb un nou participant i n'hi ha que s'han trobat mitjançant plataformes de videotrucades.

Gràcies als voluntaris, els aprenents, que alhora són alumnes, tenen l'oportunitat per practicar el català fora de l'aula, durant 1 hora setmanal al llarg de 10 setmanes.

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

T'hi apuntes? tant si vols participar-hi com a voluntari o voluntària o vols fer-ho com a aprenent o aprenenta, tant si tries la modalitat presencial com la virtual, has de ser major d'edat, has de disposar d'un mínim d'una hora a la setmana durant 10 setmanes i tenir ganes de parlar.

A més, si participes en el Voluntariat per la llengua, tindràs un carnet que et permetrà obtenir descomptes en diversos equipaments culturals i establiments de tot Catalunya.

Vols compartir aquesta notícia?