Ensenya'm la llengua, el nou espai de l'Oficina de Català a Ràdio Montmeló

Difusió

Montmeló Sona és el programa amb què s'ha estrena Ràdio Montmeló després d'estar una bona temporada aturada i on l’Oficina de Català aportarà el seu granet de sorra per informar al poble sobre la nostra llengua i cultura.

Ràdio Montmeló torna a oferir nous programes centrant-se en notícies i cultura i progressivament va guanyant més oïdors i alhora afegint més programes. Es va estrenar amb Montmeló Sona, un espai per informar sobre les notícies del poble, rodalies i més enllà. Amb la voluntat d'alguns montmelonins i montmelonines s'han anat organitzant altres espais de cultura, un centrat al teatre, un altre al cinema i així a poc a poc es van afegint altres temes.

L'Oficina de Català ha volgut afegir-se a la Ràdio amb l'espai de llengua i cultura Ensenya'm la llengua, una falca d'uns cinc minuts de durada on cada divendres es vol donar a conèixer notícies sobre la llengua, el Voluntariat, les activitats organitzades amb la col·laboració o des de l'Oficina i tot el que faci referència a la nostra cultura que puguem transmetre en cinc minuts.

Vols compartir aquesta notícia?