Jornada de portes obertes a l'Oficina de Català de la Llagosta

Difusió

Aquesta ja és la tercera edició

L’Oficina de Català de la Llagosta ha obert les portes a la ciutadania per tercer any consecutiu per donar visibilitat a tots els serveis que ofereix, més enllà dels cursos de català: Voluntariat per la llengua, empresa i comerç, assessorament lingüístic, recursos, certificats oficials, pràctiques lingüístiques, adhesions al VxL d'empreses i entitats, jocs en català, etc. Al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí de la Llagosta.

Sota la consigna de "Vine i veuràs tot el que podem fer per tu" l'Oficina de Català de la Llagosta ha obert les portes a la ciutadania per tercer any consecutiu per donar visibilitat a tots els serveis que ofereix, més enllà dels cursos de català: Voluntariat per la llengua, empresa i comerç, assessorament lingüístic, recursos, certificats oficials, pràctiques lingüístiques, adhesions al VxL d'empreses i entitats, jocs en català, etc.

L'OC ha instal·lat un expositor a la planta baixa del Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí. És en aquest equipament municipal, situat al carrer Jaume I, 9 de la Llagosta, on hi ha ubicada l'aula de català on s'imparteixen les classes.

Vols compartir aquesta notícia?