Passaltpas col·labora amb el Voluntariat per la llengua de Granollers

Voluntariat per la llengua

Estel Armengol, presidenta de l'entitat Passaltpas, i Josep Cañas, membre de la junta, tornen a col·laborar-hi i signen l'adhesió VxL 2 anys més

L'entitat Passaltpas, danses d'arreu del món, ha signat l'adhesió de renovació amb el Servei de Català de Granollers (Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental) per difondre i promoure el Voluntariat per la llengua entre els seus associats. 

Passaltpas és una associació constituïda l'any 1994. Està formada per tres grups situats a diferents poblacions de Catalunya: La Garriga, Granollers i Sant Celoni. L'entitat pretén conèixer i difondre les danses populars d'arreu del món. Es ballen danses d'arreu del món, sobretot de la zona mediterrània, de Grècia, Bulgària, Macedònia, la zona dels Balcans, Israel i danses del nostre país.

L'any 2013 l'entitat Passaltpas va començar a col·laborar amb el Voluntariat per la llengua de Granollers i des d'aleshores hi ha col·laborat activament en el foment de la llengua catalana i en diverses activitats de dansa amb parelles lingüístiques i alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Vols compartir aquesta notícia?