Agenda

Filtres aplicats

 • Programa: Cursos de català > Cloenda [X]
 1. Inauguració de l'exposició dels cartells del concurs Enigmàtic i cloenda del curs a Sant Celoni

  Difusió, Cursos de català > Cloenda, Voluntariat per la llengua > Establiments col·laboradors, Activitats complementàries > Activitats culturals

  Inauguració de l'exposició "Enigmàtic" amb els enigmes i les solucions, i cloenda del curs de l'Oficina de Català, amb la participació de l'alumnat, Òmnium, la biblioteca l'Escorxador i els establiments col·laboradors del concurs.

  Biblioteca l'Escorxador, passeig de la Rectoria Vella, 10
  Sant Celoni

  A les 16.00 h.

 2. Ruta Modernista per a la cloenda dels cursos de Montmeló i Montornès

  Cursos de català > Cloenda, Activitats complementàries > Coneixement de l'entorn

  L'Oficina de Català de Montornès i la de Montmeló han organitzat una passejada per Montmeló per conèixer la ruta Modernista que ha facilitat conèixer alguns dels edificis del poble.

  La Torreta, c. Folch i Torras s/n
  Montmeló

  A les 17.00 h.

 3. Cloenda del curs de català a Montmeló

  Cursos de català > Cloenda

  El tècnic del Museu s'ha ofert a fer la ruta del carrer Major del poble per conèixer els orígens del poble, la seva gent, de què vivien, com arriben els senyors de Barcelona a construir les seves cases d'estiueig, com es creen dos bàndols en el poble depenent de la família a la qual vas néixer.

  Carrer Major de Montmeló
  Montmeló

  A les 09.30 h.

 4. Cloenda dels cursos de català a la Garriga amb un joc de pistes

  Cursos de català > Cloenda

  La Doma és el conjunt que inclou l'antiga església parroquial, els edificis de la domeria i el cementiri vell. Tot i que se'n té notícia des del segle X, la part més antiga de l'església actual és la nau central romànica, construïda al segle XII.

  av. Sant Esteve, 1
  La Garriga

  A les 10.00 h.

 5. Els alumnes de català fan la cloenda del curs al Mons Observans

  Cursos de català > Cloenda

  L'assentament romà de Can Tacó - Turó d'en Roina (Mons Observans) fou construït al darrer terç del segle II a. de C. dalt d'un petit turó de 120 m d'altitud sobre el nivell del mar des d'on es podien controlar les principals vies de comunicació que discorrien per la plana, entre les quals destacava la Via Hercúlia (posteriorment coneguda com a Via Augusta).

  Mons Observans
  Montmeló

  A les 09.23 h.