Paraulògic gegant especial i difusió del Totjoc a la fira Jugar x Jugar de Granollers

Ús professional > Ofercat > Plans Ofercat, Oci en català > Totjoc > Activitat

Amb motiu de la fira Jugar x Jugar de l'Ascensió, els creadors del joc Paraulògic n'han fet un d'especial per a la fira amb vocabulari relacionat amb el joc i amb el repte de trobar-hi cinc "tutis" i 258 mots possibles. Serà a l'estand del Servei Local de Català de Granollers en format gegant de 150 x 150 cm i durant tota la tarda de divendres 19 de maig explicarem als visitants com jugar-hi. La resta de dies de la fira, dissabte i diumenge podran continuar participant-hi escanejant un codi QR. 

Al mateix espai, divendres a la tarda també s'hi podrà veure una mostra de jocs de taula en català i es podrà consultar en un ordinador el catàleg del Totjoc.

Aquest és el segon any consecutiu que el Servei Local de Català forma part de la fira Jugar x Jugar de l'Ascensió de Granollers i anteriorment ja havia participat a la fira Jugatú.

Actualment a la ciutat hi ha una desena de comerços adherits a Totjoc que disposen de jocs en català, alguns dels quals seran presents a la fira, com Homoludicus, que col·labora amb el SLC i en ocasions ha ofert tallers de jocs per als alumnes dels cursos de català i han participat en la difusió de jocs en català mitjançant vídeos. Des de 2018 també es desenvolupa a la ciutat el Pla Ofercat, de foment de l'ús del català al comerç, que facilita el manteniment del vincle amb aquests comerços.

Nau Dents de Serra de l'Espai Roca Umbert, c. de Prat de la Riba, 77
Granollers

A les 16.00 h.

Vols compartir aquest acte?