La Comissió del Pacte Municipal per la Llengua de Granollers organitza cinc taules de debat per impulsar l'ús del català a la ciutat

Ús professional > Accions de sensibilització > Ens públics

Acte organitzat per la Comissió del Pacte Municipal per la Llengua de Granollers (PMLG). S'han previst quatre taules de debat, dedicades a joventut, associacions de veïns, comunitats del món i àmbit socioeconòmic, respectivament, i una de cloenda oberta a tots els sectors de la ciutat. Aquestes taules es duran a terme els dies 17, 19, 24 i 26 de gener i el dia 2 de febrer de 2023.

La finalitat d'aquestes taules de debat és definir les actuacions concretes per fomentar l'ús del català a la ciutat de Granollers, que es formalitzaran a finals de febrer en el PMLG.

La Comissió del Pacte Municipal per la Llengua de Granollers es va crear a finals de setembre del 2022 amb l'objectiu d'arribar a un consens de ciutat per impulsar l'ús social del català en tots els àmbits. El Servei Local de Català de Granollers forma part de la Comissió per al Pacte Municipal per la Llengua de Granollers.

Can Jonch: carrer del Rec, 19
Granollers

A les 19.00 h.

Vols compartir aquest acte?