Premi de narrativa Pi d'en Xandri

* Els camps són obligatoris

PREMI DE NARRATIVA PI D’EN XANDRI. EDICIÓ 2022

Per participar en el concurs, emplena tots els camps obligatòriament, tret de la foto, que és optativa. Aquest formulari només estarà operatiu fins al 29 de juny de 2022 a les 23.59 h, data límit de lliurament de textos.

Adjunta-hi una fotografia teva amb bona resolució, de pit en amunt. No és obligatori, però ens agradarà molt!

En cas que siguis alumne i també voluntari lingüístic, marca la casella del curs que fas.

Tria un dels professors del SLC de Sant Cugat o posa-hi el nom i cognoms del teu tutor actual a la casella “Altres”.

PARTICIPES EN EL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA?*


A QUINA CATEGORIA ET PRESENTES?*

Has de triar la categoria que correspon al curs que estàs cursant o bé una de superior.

RELAT O MICRORELAT?*

Important! Comprova amb el comptador de Word el nombre de paraules del text.

CLÀUSULA INFORMATIVA D'ACTIVITAT DE TRACTAMENT

Informació bàsica de protecció de dades del tractament: CONCURSOS, PROMOCIONS, ACTES, ACTIVITATS I ESDEVENIMENTS CULTURALS

Identificació del tractament: CONCURSOS, PROMOCIONS, ACTES, ACTIVITATS I ESDEVENIMENTS CULTURALS

Responsable del tractament: Consorci per a la Normalització Lingüística i Òmnium.

Finalitat del tractament: Gestió, control i seguiment de les inscripcions de les persones participants en concursos, promocions, actes, activitats i esdeveniments culturals de format i finalitats diverses organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística, i de les imatges i gravacions dutes a terme durant aquestes activitats.

Legitimació: La base legal que ens permet tractar les vostres dades personals és el vostre consentiment (article 6.1.a del RGPD) que es considera que atorgueu amb la comunicació de les vostres dades i/o amb la formalització de la vostra inscripció. Podeu retirar-lo en qualsevol moment.

Destinataris: És possible la divulgació pública dels guardonats i, si escau, dels accèssits, a més de les possibles imatges, mitjançant internet, les xarxes socials o les publicacions del CPNL (butlletins, memòries...). També de tots els participants i els textos presentats en l’edició d’un llibre a càrrec d’Òmnium. Així mateix, Òmnium i CPNL poden enviar informació relacionada amb l’objectiu del concurs als participants mitjançant correu electrònic, si no hi expressen oposició.

Drets de les persones interessades: Podeu exercir els drets d'accés a les dades, modificar-les, rectificar-les, suprimir-les, limitar-ne el tractament o oposar-vos-hi, adreçant-vos per escrit al Consorci per a la Normalització Lingüística, carrer de Muntaner, 221 (08036 Barcelona), telèfon 932723100, adreça-e cpnl@cpnl.cat.

Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina web del Consorci (/proteccio-dades/concursos-promocions-actes.html) i d’Òmnium (web.omnium.cat/ca/politica-privacitat/).