Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Ús professional > Accions de sensibilització > Empresa [X]
 1. La campanya "T'agradarà llegir en català" farà arribar revistes a 350 centres sanitaris de Catalunya

  L'objectiu de la campanya és fomentar la lectura en català i donar visibilitat a l'oferta de revistes en aquesta llengua

  Ús professional

 2. Es lliuren els premis del concurs "De parada en parada, guanya la jugada"

  Hi han participat els mercats de Torreblanca, de Sant Cugat, i Fontetes i Serraperera, de Cerdanyola.

  Ús professional, Ús professional, Voluntariat per la llengua

 3. Comerços de Cerdanyola, Ripollet, Barberà i Sant Cugat ajuden els alumnes de català a fer les pràctiques lingüístiques

  Durant el mes de novembre, establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua de les poblacions de Cerdanyola, Ripollet, Barberà i Sant Cugat han rebut alumnes de català perquè poguessin fer pràctiques de conversa. 

  Ús professional, Cursos de català, Voluntariat per la llengua

 4. Guanyadors del concurs lingüístic A Badia, no badis!

  El 21 de desembre al migdia s van lliurar a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Badia del Vallès els premis del concurs lingüístic A Badia, no badis!

  Difusió, Ús professional

 5. Es lliuren els premis del concurs “De parada en parada, guanya la jugada!”

  El 2 de desembre es van lliurar els premis del concurs lingüístic "De parada en parada, guanya la jugada" que el Servei Local de Cerdanyola ha organitzat per segon any consecutiu als mercats municipals de Cerdanyola.

  Ús professional

 6. Alumnes de Cerdanyola visiten les botigues més antigues de la ciutat

  Dos grups d'alumnes del nivell Elemental de Cerdanyola van visitar 6 de les botigues més antigues de la ciutat. L'objectiu de l'activitat era entrevistar els propietaris actuals per conèixer de primera mà la història de l'establiment i els canvis que hi ha hagut a la ciutat en els darrers 100 anys.

  Ús professional

 7. El CPNL i el Departament de Salut col·laboren per afavorir la sensibilització lingüística dels professionals sanitaris

  A través de tallers a professionals de medicina i infermeria es pretén reflexionar i orientar sobre la importància de la comunicació en català amb els pacients    

  Ús professional

 8. El CNL Vallès Occidental 3 entra a formar part de la comunitat 30virtual

  A partir del mes de maig, el CNL Vallès Occidental 3 entra a formar part de la comunitat de negocis 30virtual amb la intenció de difondre a les empreses el Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL) i altres informacions per promoure l’ús del català al sector socioeconòmic.

  Ús professional

 9. Els comerços del centre de Cerdanyola col·laboren en una gimcana lingüística


  El Servei Local de Català de Cerdanyola organitza aquesta activitat des del 2008 i hi participen tant botigues de diferents zones de la ciutat com les parades dels dos mercats municipals.

  Ús professional, Voluntariat per la llengua

 10. Lliurament del premi del concurs lingüístic als comerços A Badia, no badis!

  El 21 de desembre al migdia, Juan Antonio Hernández va rebre de mans de la regidora de Comerç, Encarna Rodrigo, el premi del concurs A Badia, no badis!

  Difusió, Ús professional