Alumnes de 10 instituts de Cerdanyola visiten la Fira Orienta

Difusió

La fira va adreçada especialment a estudiants que aquest any acaben els estudis de 4t d'ESO

Els dies 14 i 15 de febrer, el Servei Local de Català de Cerdanyola va participar a la Fira Orienta, sobre formació postobligatòria i adreçada especialment a estudiants que aquest any acaben els estudis de 4t d'ESO.

Van passar per la fira els alumnes de deu centres educatius de Cerdanyola: Institut Gorgs, UEC, Institut Pere Calders, Institut Banús, Institut Forat del Vent, Escola Escaladei, Institut Jaume Mimó, FEDAC, Flor de Maig i Col·legi Montserrat. Es va fer difusió principalment de les titulacions oficials de català i del programa Voluntariat per la llengua, sobretot entre els alumnes nouvinguts.

També es va difondre la llista musical d'"Escolta quin flow" del canal de Spotify del CPNL, un recull de la música urbana en català més actual, amb cançons de The Tyets, Julieta o Mushkaa. Els estudiants que visitaven la parada accedien a un qüestionari, a través d’un codi QR, amb fragments de cançons i enllaços a aquesta llista.

També es va aprofitar per lliurar recursos als representants dels centres educatius, com ara els opuscles Llegim tu i jo i les làmines amb vocabulari temàtic de la col·lecció Viure a Catalunya.

El Servei Local de Català de Cerdanyola va participar per primera vegada a la Fira Orienta l’any 2020, organitzada pel Servei de Joventut de l'Ajuntament en col·laboració amb el Servei d'Educació.

Vols compartir aquesta notícia?