Final de curs amb ritme a Cerdanyola

Voluntariat per la llengua, Cursos de català, Voluntariat per la llengua

El 22 de juny, un centenar d’alumnes i participants al programa Voluntariat per la llengua de Cerdanyola van acomiadar el curs amb una trobada lúdica i musical als Jardins de Ca n’Ortadó que va consistir en activitats de conversa, un taller de swing inclusiu impartit per l’escola Triple Step de Terrassa i un brindis final.

Les primeres activitats de la tarda van servir perquè els assistents es coneguessin i perquè interactuessin entre ells. A través de microconverses i jocs dinamitzats per les professores, un centenar d’alumnes de diferents nivells i participants al Voluntariat per la llengua van intercanviar informacions i van trencar el gel per a l’activitat central de la tarda: un taller de swing inclusiu que a més d’ensenyar els passos encomanadíssims del lindy-hop també fomentava que els participants continuessin parlant en català.

La trobada es va concloure amb un pica-pica i una sardana improvisada per part dels assistents. Abans d’acomiadar-se i desitjar-se un bon estiu, encara hi va haver temps per brindar amb el cava ofert per Plataforma per la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?