Publicat el segon Tast de ‘Fils de conversa’, recurs digital per promoure la conversa en català

Voluntariat per la llengua, CPNL

Cada Tast de Fils de conversa consisteix en una imatge interactiva amb cinc o sis interaccions que remeten a una activitat de caràcter lúdic.

La Secretaria de Política Lingüística publica el segon Tast de Fils de conversa, recurs digital per promoure la conversa en català. Els Tastos són una petita mostra de les gairebé 400 activitats que es poden trobar a les 10 unitats de què consta Fils de conversa, amb l'objectiu d'estimular l'expressió oral a través de vídeos, àudios i jocs. En total hi haurà quatre Tastos que s'aniran renovant cada tres mesos.

Cada Tast de Fils de conversa consisteix en una imatge interactiva amb cinc o sis interaccions que remeten a una activitat de caràcter lúdic. El segon Tast proposa a l'usuari fer un test de personalitat per descobrir quin és el seu estil a l'hora de vestir, descobrir algunes heroïnes literàries, fer una activitat relacionada amb l'astronomia o amb la geografia catalana i també veure un vídeo sobre les cites amb l'app Tinder. I, si les persones que entrin al Tast estan interessades en algun dels temes proposats, podran accedir a la resta d'activitats del fil.

Fils de conversa és accessible gratuïtament des de qualsevol dispositiu mòbil i va adreçat a participants en el programa Voluntariat per la llengua, a professorat i alumnat de català per practicar dins i fora de l'aula i a tothom qui vulgui aprendre i practicar el català.

Vols compartir aquesta notícia?