L'entitat montcadenca Krom organitza una tarda mensual de jocs en català

Voluntariat per la llengua, Oci en català, Oci en català

El 25 de maig alumnes de català van assistir a la primera tarda de jocs en català que organitza l’entitat Klub de Rol Organitzat de Montcada (KROM) a l’Espai Jove Can Tauler.

KROM s’ha adherit recentment als programes Voluntariat per la llengua i Tot joc (de promoció del joc en català). A partir de l’acord reservarà el darrer dijous de cada mes als jocs de taula en català.

La primera sessió de jocs de taula en català va tenir lloc el dijous 25 de maig, data propera al Dia Internacional del Joc (28 de maig). Hi van assistir al voltant de 10 alumnes de català bàsic que van poder conèixer un equipament per a joves del municipi, els membres i les activitats de Krom i la ludoteca de jocs en préstec de l’entitat.

A més, amb l’assessorament de Krom van jugar en català al joc Últim avís, editat per l’empresa montcadenca GdM Games, que també està adherida a Totjoc.

El joc està editat en català i consisteix a descobrir, a partir de cartes amb pistes, qui ha estat l’assassí d’una persona que ha aparegut morta en un avió.

Aquest i altres jocs en català es poden consultar al catàleg web de Totjoc, i també les botigues on comprar-los.

A Montcada hi ha dues botigues adherides al programa que disposen de jocs en català: Estanc Papereria Trimer i Joguines Bon Preu.

Les properes sessions previstes de joc en català són els dijous 29 de juny i 27 de juliol.

Vols compartir aquesta notícia?