De parada en parada, guanya la jugada. Cerdanyola 2023

Fins al 21 d’octubre, participa en el concurs lingüístic als mercats de Fontetes i Serraperera.

* Els camps són obligatoris

De parada en parada, guanya la jugada. Cerdanyola 2023

Per participar en el sorteig, contesta tants enigmes com vulguis. Aquest formulari estarà operatiu fins al 21 d’octubre de 2023 a les 23.59 h.


Escriu la resposta correcta a sota de cada enigma plantejat. Pots contestar-los tots o respondre’n només un o alguns. Ho pots fer en una tramesa o en més d’una, però contesta només una vegada cada enigma. Com més enigmes diferents responguis, més possibilitats tindràs de guanyar el sorteig. Som-hi!

CLÀUSULA INFORMATIVA D'ACTIVITAT DE TRACTAMENT

Informació bàsica de protecció de dades del tractament: CONCURSOS, PROMOCIONS, ACTES, ACTIVITATS I ESDEVENIMENTS CULTURALS

Identificació del tractament: CONCURSOS, PROMOCIONS, ACTES, ACTIVITATS I ESDEVENIMENTS CULTURALS

Responsable del tractament: Consorci per a la Normalització Lingüística.

Finalitat del tractament: Gestió, control i seguiment de les inscripcions de les persones participants en concursos, promocions, actes, activitats i esdeveniments culturals de format i finalitats diverses organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística, i de les imatges i gravacions dutes a terme durant aquestes activitats.

Legitimació: La base legal que ens permet tractar les vostres dades personals és el vostre consentiment (article 6.1.a del RGPD) que es considera que atorgueu amb la comunicació de les vostres dades i/o amb la formalització de la vostra inscripció. Podeu retirar-lo en qualsevol moment.

Destinataris: És possible la divulgació pública dels guardonats i, si escau, dels accèssits, a més de les possibles imatges, mitjançant internet, les xarxes socials o les publicacions del CPNL (butlletins, memòries...). També de tots els participants i les respostes. Així mateix, el CPNL pot enviar informació relacionada amb l’objectiu del concurs als participants mitjançant correu electrònic, si no hi expressen oposició.

Drets de les persones interessades: Podeu exercir els drets d'accés a les dades, modificar-les, rectificar-les, suprimir-les, limitar-ne el tractament o oposar-vos-hi, adreçant-vos per escrit al Consorci per a la Normalització Lingüística, carrer de Muntaner, 221 (08036 Barcelona), telèfon 932723100, adreça-e cpnl@cpnl.cat.

Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina web del Consorci (/proteccio-dades/concursos-promocions-actes.html).