Cançons que es mengen. Mira-sol 2023

* Els camps són obligatoris

Cançons que es mengen. Mira-sol 2023

Per participar en el sorteig, contesta tants enigmes com vulguis. Aquest formulari estarà operatiu fins al 18 de novembre de 2023 a les 23.59 h.


Escriu la resposta correcta a sota de cada enigma plantejat. Pots contestar-los tots o respondre’n només un o alguns. Ho pots fer en una tramesa o en més d’una, però contesta només una vegada cada enigma. Com més enigmes diferents responguis, més possibilitats tindràs de guanyar el sorteig. Som-hi!

CLÀUSULA INFORMATIVA D'ACTIVITAT DE TRACTAMENT

Informació bàsica de protecció de dades del tractament: CONCURSOS, PROMOCIONS, ACTES, ACTIVITATS I ESDEVENIMENTS CULTURALS

Identificació del tractament: CONCURSOS, PROMOCIONS, ACTES, ACTIVITATS I ESDEVENIMENTS CULTURALS

Responsable del tractament: Consorci per a la Normalització Lingüística.

Finalitat del tractament: Gestió, control i seguiment de les inscripcions de les persones participants en concursos, promocions, actes, activitats i esdeveniments culturals de format i finalitats diverses organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística, i de les imatges i gravacions dutes a terme durant aquestes activitats.

Legitimació: La base legal que ens permet tractar les vostres dades personals és el vostre consentiment (article 6.1.a del RGPD) que es considera que atorgueu amb la comunicació de les vostres dades i/o amb la formalització de la vostra inscripció. Podeu retirar-lo en qualsevol moment.

Destinataris: És possible la divulgació pública dels guardonats i, si escau, dels accèssits, a més de les possibles imatges, mitjançant internet, les xarxes socials o les publicacions del CPNL (butlletins, memòries...). També de tots els participants i les respostes. Així mateix, el CPNL pot enviar informació relacionada amb l’objectiu del concurs als participants mitjançant correu electrònic, si no hi expressen oposició.

Drets de les persones interessades: Podeu exercir els drets d'accés a les dades, modificar-les, rectificar-les, suprimir-les, limitar-ne el tractament o oposar-vos-hi, adreçant-vos per escrit al Consorci per a la Normalització Lingüística, carrer de Muntaner, 221 (08036 Barcelona), telèfon 932723100, adreça-e cpnl@cpnl.cat.

Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina web del Consorci (/proteccio-dades/concursos-promocions-actes.html).