'Cant de criança, cant reivindicatiu. Dona i transmissió de llengües', acte central del Dia Internacional de la Llengua Materna a Montcada

Activitats complementàries > Activitats culturals

El dimarts 21 de febrer a les 18 h tindrà lloc a la sala polivalent de la Biblioteca Elisenda de Montcada l’acte Cant de criança, cant reivindicatiu. Dona i transmissió de llengües.

S’hi presentarà el llibre El suïcidi i el cant (editorial Karwán), recull de petits poemes de transmissió oral (landais) de dones de la cultura paixtu compilats per Sayd Bahodín Majruh, a càrrec de Margarida Castells, traductora dels landais del francès al català.

També hi participarà l’escriptora i activista afganesa Nadia Ghulam per parlar de la importància de la dona com a transmissora de llengües.

L’activitat, que té una durada aproximada d'una hora i comptarà amb traducció simultània en llengua de signes catalana, és l’acte central de la commemoració del Dia Internacional de la Llengua Materna a Montcada, i es complementa amb la difusió de la paraula mare en diferents llengües a les xarxes socials, accés de la sala polivalent de la Biblioteca Elisenda de Montcada i parcs propers als centres educatius del municipi.

Sala polivalent de la Biblioteca Elisenda de Montcada. C/ Tarragona, 32
Montcada i Reixac

A les 18.00 h.

Vols compartir aquest acte?